SEO för alla

SEO för alla - snabbkurs i sökmotoroptimering för alla

SEO för alla – en snabbkurs i sökmotoroptimering för dig som vill ranka högt på Google är en ljudbok som utkommer våren 2019. ISBN är 978-91-985416-2-5 och det är Magma Audio som producerat och som publicerar boken.

Författare och uppläsare är Christer Pettersson och på under en timme lär du dig grunderna i SEO och kan direkt efter att du lyssnat färdigt dra igång ditt arbete med att sökoptimera din webbutik eller din webbplats.

Boken innehåller fyra delar:
1. Teknisk SEO.
2. Onpage eller onsite SEO, det du behöver göra på din egen sajt med ditt innehåll och din struktur på sidan.
3. Offpage eller offsite SEO, det du behöver göra utanför din egen sajt för att till exempel få andra att prata om dig och länka till dig eller bjuda in dig till event eller poddar eller andra sammanhang för att du är en auktoritet inom ditt område.
4. Tips och råd för att du ska lära sig mer om SEO, som är ett område i ständig förändring och förvandling.

En grundbudskap med denna handbok i SEO är att SEO inte är speciellt svårt och det är min ambition att avmystifiera sökoptimering.

Man kan ofta få en uppfattning att sökoptimering är väldigt komplicerat och att Google ofta ändrar hur de prioriterar och rankar sajter, vilket förvisso är sant, men de allra viktigaste delarna av SEO som ger mest resultat och mest pang för pengarna och som vi ska gå igenom i den här boken de är relativt enkla – det är ingen speciell magi eller magisk kunskap som behövs: det är din tid och kärlek det handlar om.

Så om du lyssnar på den här boken och sedan jobbar strukturerat med de tre områden som beskrivs i boken, så kommer du snabbt märka positiva resultat.