Mer om Christer Pettersson

Jag har arbetat med någon form av digitala medier sedan 1992, när jag började på IDG, Sveriges största mediehus inom it, teknik och affärer.

Efter IDG började jag på Eniro som webbansvarig 2001, först för Gulasidorna.se men sedan med eniro.se.

Under 2011 jobbade jag på produktsökmotorn alaTest, som ansvarig för webben och det mobila, sedan var jag tillbaka på IDG under två år som marknadschef och e-handelsansvarig för IDG Shop.

Från och med januari 2014 hittar ni mig på Apollo där jag jobbar som Nordic E-commerce Manager.

Apollo ingår i Kuoni Nordic där även flygbolaget Novair, danska researrangören Falk Lauritsen, Golf Plaisir, Lime Travel, Krone Golf och aktivitetsanläggningen Playitas ingår.

Jag har även skrivit ett antal böcker, såväl facklitteratur som mer skönlitterärt. T ex Sökmotormarknadsföring: så får du fler besökare och kunder via sökmotorerna (tillsammans med Urban Lindstedt) och barn- och ungdomsboken Ligan på Koh Lanta.

Jag föreläser gärna och ni når mig på: christer [@] gmail.com

 

Disclaimers:

Alla inlägg på SocialCommerce.se är helt baserade på min egen erfarenhet och mina egna synpunkter och åsikter, och är inte alls skrivna för att på något reflektera nuvarande eller tidigare arbetsgivares inställning eller position i olika frågor.

För transparensens skulle kan kanske följande också vara värt att nämna:

Jag har tidigare varit aktiv som hobbyredaktör på resesajten Backpacking.se, en resesida med fokus på lite längre och lite enklare resande med reseforum, resedagböcker, researtiklar och annat av intresse inför, under och efter resan.

Min fru är aktiv inom e-handel och driver e-handlarna MrDustbag.se och Dammtussen.se som säljer dammsugarpåsar, dammsugarfilter och dammsugarmunstycken på nätet, vilket är ett högst konkurrensutsatt segment.